dijous, 26 de gener del 2012

QUÈ ÉS IMPORTANT PER L'EXAMEN DE DIA 3/02/2012?

Divendres dia 3/02/2012 teniu l'examen de la Unitat Didàctica 5. La Unió Europea. Per una avaluació positiva de l'examen serà bàsic assolir els següents objectius:


  1. Situar en un mapa els 27 estats membres de la Unió Europea i coloretjar les distintes fases del procés de formació dels estats de la UE. (treballat a la làmina 10).
  2. Explicar alguns dels objectius principals de la Unió Europea.
  3. Explicar perquè la Unió Europea és un conjunt heterogeni d'Estats i què és i que comporta la política regional de la UE (pàgs. 86-88).
  4. Esmentar les principals institucions de la UE i indicar-ne la seva funció (pregunta d'omplir buits).
  5. Explicar en què consisteix i els objectius de la PAC i de la PPC.
  6. Anomenar els principals eixos industrials de la UE, el tipus d'indústries en fase d'expansió i recessió i els probles de la producció industrial de la UE.
  7. Explicar la importància del sector terciari a la UE, especialment la importància del transport terrestre, marítim i aeri i els projectes de millora de la UE en quant a transport.
  8. Raonar perquè Espanya  no va formar part de la UE fins 1986 i explicar quins projectes estan finançats amb els fons europeus a Espanya.
  9. Definir en precisió i concisió el vocabulari bàsic de la Unitat Didàctica: CECA, Tractat de Maastrich, Sufragi universal, FEOGA, desestructuració, deslocalització, terciarització. Són pocs termes, però les definicions han de ser precises.
  10. Situar en un mapa d'Amèrica del Nord i l'Amèrica Central 20 països que se vos indicaran (treballat a la làmina 36: només hi ha 22 estats, per tant moooolt fàcil).

Ja teniu ben molta feina!!! Hem de millorar els resultats del 1r trimestre, ja que el 2n és decisiu, i no podem estar adormits com estavem (o per alguns esteim...)!

Si hi ha dubtes, tenim una setmana per resoldre'ls!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada