dilluns, 20 de febrer del 2012

Què és important per l'examen de dia 28/02/2012?

Per l'examen de la Unitat Didàctica 6 serà important ser capaç de:

  1. Situar en un mapa d'Espanya  les Comunitats Autònomes i les províncies (no cal que sapigueu les capitals de província). Podeu practicar en els següents mapes interactius: 
    1. Mapa interactiu de les Comunitats autònomes: http://www.xtec.cat/~ealonso/flash/espauto3.html
    2. Mapa interactiu de les Províncies: http://www.xtec.net/~ealonso/flash/esprovin1e.html
  2. Localitzar en un mapa els municipis i les comarques de les Illes Balears. Podeu repassar amb el següent mapa:
    1. http://www.illes.net/
    2. http://sonferrer.es/juegos/geografia/index.php
  3. Definir amb precisió i concisió el lèxic bàsic de la UD 6. El podeu consultar en el següent link: http://geo3r.blogspot.com/2012/02/vocabulari-ud-6.html
  4. Explicar l'organització política d'Espanya i les seves institucions de govern (treballat a la làmina 14).
  5. Assenyalar una breu història de la organització territorial d'Espanya i analitzar les institucions de govern municipal i provincial, i llurs competències.
  6. Expliclar l'Estat de les Autonomies, què és un Estat d'Autonomia, especialment l'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears (1983-2007).
  7. Esmentar i explicar les institucions autonòmiques de les Illes Balears.
  8. Explicar l'organització territorial de les Illes Balears.
  9. Explicar la societat espanyola i balear, fent especial menció als indicadors del nivell de benestar d'un país.

Així mateix vos record dues coses més per a l'examen de dia 28:

  • Recordau que heu d'entregar el treball de les preguntes sobre la Constitució Espanyola i l'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears (la qualificació comptarà com una nota més d'un examen en el 2n trimestre). 

  • Recordau també que dimarts dia 28 (el mateix dia de l'examen) heu d'entregar el quadern. Pensau que la presentació és important ja que comptabilitza un 20% (en aquest cas uhn 10% perquè és la primera revisió de trimestre) en la nota total del trimestre. Ajustau-vos a les indicacions que la professora vos va donar a inicis de curs sobre el quadern i sobretot, pensau a adjuntar el full de de revisió de quadern!

2 comentaris:

  1. Àngela, dels municipis i comarques de les Illes Balears no ens pots dir quins són més importants de cara a l'examen? Gracis.

    ResponElimina
  2. Les comarques heu de saber el nom i situar-les damunt un mapa. Els municipis son importants tots,pero mira't els q tenen mes extensio territorial o mes densitat de poblacio. Saps que no vaig a posar coses recercares,per tant municipis com Costitx no ho posare. Te aclarit els dubtes?

    ResponElimina