dijous, 27 d’octubre del 2011

EXAMEN UD 2 (04/11/2011)

El proper dijous dia 3 de novembre no vendré a classe, ja que tenc una sortida amb els alumnes de 1r d'ESO. Per tant, per aquest dia el temps de la sessió de Socials, heu de realitzar:


  • Làmina número 7: Els Paisatges d'Espanya (aquells que tengueu la carpeta antiga d'activitats és la làmina 6) que l'entregareu al professor/a de guàrdia que m'ho deixarà al meu casiller.
  • Finalitzareu el quadre-resum dels climes d'Espanya, encara que no l'heu d'entregar perquè vos servirà de repàs pel dia de l'examen (passaré a veure si l'heu feta el dia de l'examen).

Què és important per l'examen de la UD 2. Els paisatges de la Terra del proper divendres 4 de novembre?


- Definir amb un lèxic precís el vocabulari específic de la Unitat Didàctica 2.
- Elaborar i Comentar un (o varis) climograma, així com calcular les temperatures mitjanes anuals, l'amplitud tèrmica anual i les precipitacions totals anuals. Comentar un climograma implica analitzar i explicar les temperatures, les precipitacions, la vegetació, la fauna i la població, i en darrera instància fer-ne l'oportuna relació que permet l'identificació del clima en qüestió.
- Explicar les zones climàtiques i la seva localització (zona càlida, zona temprada i freda), i els climes que pertanyen a cada zona.
- Analitzar els factors climàtics (altitud, latitud i distància respecte a la mar).
- Localitzar en un mapa d'Europa o d'Espanya les varietats climàtiques.
- Diferenciar la varietat climàtica de Canàries en el context dels climes d'Espanya.


Si teniu algun dubte de l'examen, el podeu plantejar a través del bloc, en els comentaris de la següent entrada; els aniré contestant en la mesura del que me sigui possible!

Un afegit, avui a l'aula no vos he posat de deures les activitats 1 de la pàgina 40 i la 4 de la pàgina 41, per tant malgrat ho posàs a una altra entrada, no les heu de realitzar!!!

3 comentaris:

  1. Àngela, dels climes, hem d'estudiar els temperats i freds o també els càlids? Amb lo de vegetació, localització, temperatures, etc

    ResponElimina
  2. Clar, pensa que vaig comentar que sortiran dos climogrames, dels quals n'heu de fer l'oportú comentari (a banda de les temperatures i precipitacions, també la vegetació, i si és possible fauna i poblament). Ànims

    ResponElimina
  3. "Analitzar els factors climàtics (altitud, latitud i distància respecte a la mar)", que feim amb això? explicar o com?
    SON MOLTES COSES!!1 :(

    ResponElimina