divendres, 14 d’octubre del 2011

GRAELLA RESUM CLIMES MÓN + PRÀCTICA CLIMOGRAMES

ALGUNES COSES QUE NO HAN ACABAT DE QUEDAR CLARES PER ALGUN ALUMNES:

Hi ha alumnes/alumnes que no m'han entregat els climogrames, hi vàrem dedicar tota una sessió, primer ho explicarem i practicarem a la pissarra, i finalment de manera individual sobre el paper mil·limetrat. A banda de que me vareu poder demanar els dubtes a l'aula, torn a proporcionar el guió per la confecció dels climogrames per si no ho vareu entendre, ho torneu llegir, m'ho torneu demanar, i també que el podeu descarregar directament en el següent enllaç per si se vos ha extraviat: https://sites.google.com/site/geo3rpalcudia/geo3r/ELABORACI%C3%93ICOMENTARIclimograma.pdf?attredirects=0&d=1

Aquí teniu els climogrames en concret a elaborar. Recordau que a banda de la confecció del climograma, s'ha de calcular la temperatura mitjana anual, l'amplitud tèrmica anual així com també les precipitacions totals anuals:




Vull recordar també a tot aquell alumant que no m'entrega les tasques ens els terminis indicats, ALGUNES NORMES BÀSIQUES que vaig explicar els primers dies de classe i que sembla que alguns/es nou heu acabat de copsar:


  1. Que penseu que el treballs diaris, revisió de quadern, treballs a casa i l'aula tenen una proporció d'un 40% damunt la nota total del trimestre (és a dir fins a 4 punts). El 40% està repartit de la següent manera: 20% de la revisió diària de tasques, treballs a casa, treball a l'aula, i l'altre 20% la mitjana aritmètica de les dues notes de revisió de quadern trimestral.
  2. Les tasques que no s'entreguen pel dia encomenat s'han d'ENTREGAR OBLIGATÒRIAMENT un altre dia, s'han de fer si o si, i quan hi hagi la revisió del quadern hi han de ser. 
  3. Entregar la feina dies posteriors a quan se va encomanar té una penal·lització de la meitat de puntuació. Per tant tot aquell alumnat que me fa la feina posteriorment pel dia encomenat, malgrat la tengui feta (ben feta i en la seva totalitat), màxim podrà tenir 1 punts en el percentatge del 20% de la revisió diària de tasques i de les activitats "El tren no espera sempre" (torn insistir, l'altre 20% és la mitjana aritmètica de les dues notes de quadern, en el qual hi ha d'haver TOTES les activitats, malgrat no s'entregassin el dia que tocàs, s'han de fer el més aviat possible, i MOSTRAR-LES A LA PROFESSORA). 


A més, aquesta entrada del bloc també és perquè tengueu accés a la graella-resum que vos vaig proporcionar a l'aula, per si algú per mala sort ho ha perdut (no hi ha excuses). La podeu descarregar directament en el següent link: https://sites.google.com/site/geo3rpalcudia/geo3r/Graellaresumclimesmon.pdf?attredirects=0&d=1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada