dimecres, 30 de novembre del 2011

Elaboració d'un MAPA CONCEPTUAL o POWER POINT

Pel proper divendres dia 9 (recordau que la setmana que ve "perdrem" dues classes de Ciències Socials per les festes del dia 6 i 8 de desembre), heu de realitzar OBLIGATÒRIAMENT una de les dues activitats següents:


1) Elaboració d'un mapa conceptual en el qual hi han d'aparèixer els diferents tipus d'Estats segons la forma de govern (democràtics, no democràtics), segons la posició que hi ocupa la religió (per tant haureu de fer una recerca a internet, ja que en el llibre no hi és... una pista: teocràtics...), segons si són Estats Socials o Liberals, i finalment si són Centralistes o Descentralitzats des del punt de vista del poder. El mapa conceptual obligatòriament s'ha d'elaborar en CMAPTOOLS (si encara no sabeu com s'utilitza, aquí teniu un vídeo que vos ajudarà: http://www.youtube.com/watch?v=sXnHGoMnj0Q&feature=related), i l'heu d'enviar a la professora abans del termini anteriorment citat (9 de desembre).


2) Elaboració d'un power point en què hi aparixin tots els conceptes anteriorment citats (diferents tipus d'Estats segons la forma de govern (democràtics, no democràtics), segons la posició que hi ocupa la religió (per tant haureu de fer una recerca a internet, ja que en el llibre no hi és... una pista: teocràtics...), segons si són Estats Socials o Liberals, i finalment si són Centralistes o Descentralitzats des del punt de vista del poder.). Com a mínim ha de tenir 15 diapositives, i en cada diapositiva hi ha d'haver mínim una imatge exemplificativa. A més, ha de constar de portada, índex i bibliografia (d'on heu extret la informació). L'heu d'enviar a la professora abans del dia 9 de desembre.

Els continguts a treballar els trobareu a la pàgina 66 i 67 del llibre, però valoraré la recerca a la xarxa a internet i incorporació de noves informacions que no apareixen en el llibre i que trobareu a la xarxa o altres fonts d'informació.

La tasca se pot fer o bé individualment o bé en parelles. Si és en parelles ho heu de comunicar amb anterioritat a la professora.

Com puntuaran aquestes tasques??? Aquells mapes conceptuals que estiguin ben elaborats i els power point ben elaborats (això vol dir, al manco un 6) pujaran 0,5 punts a la nota de l'examen de la UD 4, encara que incideixo, el treball s'ha de fer OBLIGATÒRIAMENT per tots, encara que no a tots pujarà 0,5 (ja m'agradaria poder pujar a tots 0,5 p). Després ho compartirem en aquest bloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada