dilluns, 21 de novembre del 2011

EXAMEN UD 3 (29/11/2011)

Així com vàrem acordar a l'aula, la data de l'examen de la Unitat Didàctica 3 Natura i Societat: Harmonies, Crisis i Impactes el farem el proper dimarts dia 29 de Novembre.

Per tant... què és important per aquest examen???

- Explicar l'evolució de les relacions entre la natura i l'home al llarg de la història.(pàg. 44 + mapa conceptual núm. 03)
- Explicar les característiques dels països desenvolupats i subdesenvolupats, i la relació i/o dependència entre ambdós casos, com també la disponibilitat desigual dels recursos de la Terra (Treballat en el mapa conceptual núm. 05).
- Definir amb concisió i precisió el vocabulari bàsic relacionat amb el contingut d'aquest tema.
- Explicar les solucions als problemes ambientals des del punt de governs i/o moviments ecologistes, així com analitzar les polítiques nacionals i internacionals (Cimera de la Terra Agenda 21; Protocol de Kyoto) en relació a la solució dels problemes ambientals. (Treballat al mapa conceptual núm. 04).
- Explicar, analitzar i interpretar les causes, les conseqüències i les mesures per solucionar aquests problemes ambientals concretament de la contaminació atmosfèrica, de l'aigua i la vegetació (la pregunta pot ser de redactar, un quadre-resum o bé a partir de mapes/gràfic/text). (Treballat pàgs. 48, 49, 50, 51).
- Valorar la llei de les 3R i explicar el sistema de recollida selectiva dels residus (pàg. 52 + mapa conceptal 06).
- Emplenar el mapa polític d'Àfrica amb vint països (Treballat a la làmina 39. Els països les seleccionarà la professora a partir d'aquests: Sàhara Occidental, Marroc, Algèria, Tunísia, Líbia, Egipte, Mauritània, Mali, Senegal, Guinea, Níger, Nigèria, Txad, Sudan, Etiòpia, Somàlia, Madagascar, Kenya, República Centreafricana, Camerun, Congo, República Democràtica del Congo, Tanzannia, Angola, Zàmbia, Moçambic, Zimbabwe, Botswana, Namíbia, República de Sud-Àfrica). Podeu descarregar-vos un  mapa polític mut d'Àfrica al següent link: http://www.aularagon.org/files/espa/atlas/mapasmudosbconegro.htm

Ànims i a veure si milloram encara un poc més els resultats! I ja sabeu, si teniu dubtes... el bloc està per això!

1 comentari:

  1. Una cosa, podem estudiar el punt 1.2 i no el mapa conceptual 4 de lo de "Explicar les solucions als problemes ambientals des de.." Té la mateixa informació o falta alguna cosa al llibre?

    ResponElimina