dilluns, 7 de novembre del 2011

TASCA UNITAT DIDÀCTICA 3

Per a aquesta Unitat Didàctica sobre Natura i Societat, visualitzareu una sèrie de vídeos a través del Bloc que vendran a reforçar els continguts explicats a l'aula.

El primer vídeo, que teniu aquí a continuació, analitza alguns aspectes relacionats amb el medi ambient, la sostenibilitat i l'equilibri entre desenvolupament i preservació mediambiental. Per tant ens anirà introduïnt alguns conceptes que anirem desenvolupant a la Unitat Didàctica 3: Natura i Societat, i ens servirà com a activitat introductòria.

La tasca a realitzar amb el video és la seva visualització i a continuació contestar el qüestionari que teniu després del vídeo. La data d'entrega d'aquest qüestionari és el proper divendres 11 de novembre (l'entregareu a l'aula, en format paper, a ordinador o a mà, així com cregueu convenient).


Edu3.cat


QÜESTIONARI:



1. Quins problemes ambientals s’anonemen en el vídeo?
2. Quins són els “motors” del canvi en les relacions entre natura i societat?
3. Quina relació hi ha entre els països desenvolupats/ subdesenvolupats i el medi ambient?
4. Què és l’estalvi energètic? I l’eficència energètica?
5. És un problema l’augment de la població mundial? Raona la resposta
6. Quins són els tres factors que ajuden a desaccelerar el creixement demogràfic?
7. Quina relació hi ha entre la tecnologia, el desenvolupament i el medi ambient?
8. Què és l’Agenda 21? I el Protocol de Kyoto? Què pretenien?


Aneu a per feina!

4 comentaris:

  1. El podem imprimir? Es que jo ho he fet a ordinador per anar parant i això, pero bé sino no pasa res.

    ResponElimina
  2. 1. Anomena els problemes ambientals a causa de l' excés d'emissió de CO2 a l'atmosfera.
    2. Els motors del canvi són la necessitat.
    3. Que quant més malgasten els paisos desenvolupats més dificultats tendran per viure la gent que viu en ls paisos desenvolupats. Ja que moren moltes persones a causa d' infeccions o desnutrició.
    4. L'estalvi nergètic es quan emmagatzemam energia i l'eficiència energètica es el que gasta d'energia una persona al llarg d'un any
    5. Si, sobretot en els paisos subdesenvolupats, ja que en la terra no es pot plantar molta cosa per culpa dels fertilitzants que posaven. Amb l'escassetat d'0aliments que hi ha moririen més persones que mai.
    6.
    7.

    ResponElimina
  3. Nerea, els pots entregar a ordinador sense cap problema,(amb una bona presentació ehhh ;-) . Allò important és que ho tenguis fet!

    ResponElimina
  4. Caty, no he publicat el teu comentari perquè aquest cop no es tracta d'una activitat on-line, ho has d'entregar demà a l'aula!!! I si publicava les respostes... ja pots imaginar allò que passaria!!!

    ResponElimina