dilluns, 21 de novembre del 2011

Iniciam Unitat Didàctica nova!

El proper dijous dia 24 iniciarem la Unitat Didàctica 4: L'organització política de les societats.

Per a poder començar a treballar conjuntament, serà important poder exposar que entenem per aquests conceptes:

  • Estat
  • Nació
  • Estat-Nació
  • Plurinacional
L'activitat a treballar conjuntament a l'aula, serà la comparació de la informació que haureu extret de la recerca a la xarxa a Internet, o bé a alguna enciclopèdia, diccionaris, llibres o altres fonts d'informació sobre aquests diferents conceptes, per tant, les tasques a realitzar pel proper dijous 24 de novembre són:
  1. Construir una definició de cada un d'aquests conceptes, i explicar la relació que se pot establir entre ells (de manera justificada. Citau les fonts d'on heu extret la informació, però allò interessant és que a partir de la consulta de les fonts, sigau vosaltres mateixes que elaboreu la vostra pròpia definició).
  2. Exemplificar cada un dels conceptes anteriors (estat, nació, estat-nació i plurinacional) amb exemples concrets.

AVÍS PER L'EXAMEN D'AQUESTA UNITAT DIDÀCTICA 4: A causa de que aquest és el darrer tema que veurem en aquest primer trimestre, haurem d'ajustar la data d'examen el més tard possible, i per evitar problemes de solapament amb exàmens d'altres matèries, he considerat oportú establir el dia de l'examen, que serà el divendres dia 16 de desembre de 2011, ja que a partir de dia 19 de desembre són les sessions d'avaluació, i per tant les notes del primer trimestre ja han d'estar calculades. ANOTAU-HO A L'AGENDA! (de totes maneres ho mencionaré a l'aula!).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada